Béta
E-mail: mascapone.blogger@gmail.com
Bemutatkozás:
Mascarpone. Mit is takar ez a szó? Az enciklopédia szerint a mascarpone egy fehérszínű, sótlan, krémes olasz lágysajt. A nevét a szintén olasz tiramisu tette ismerté.

Ám a mascarponét legtöbbször nem önmagában fogyasztják, nem az íze miatt kedvelik. Ez egy olyan sajt, amit más ízes alapanyagokkal kell összekeverned, hogy érvényesülni tudjon.

Eggyé válni, és megmaradni önmagadnak. Néha erősnek lenni, néha csendesen meghúzódni, a hivalgók mögött. Megválasztani a helyedet a világban, az utat amin járnod kell; de nem az önzés útját, hanem a boldogságét.

Összedolgozni az alapanyagokat, az élénket, a láthatót, a láthatatlannal... ez a főzés.
Blogok, ahol szerzőként szerepel:
Mascarpone
(https://mascarpone.blogger.hu)