Béta
Valódi neve: Lux Andrea
Neme:
E-mail: rezilienciablog@gmail.com
Bemutatkozás:
Lux Andrea vagyok, 38 éves, két gyermek édesanyja.
Szakmai képesítésemet tekintve minőségirányítási felülvizsgáló-koordinátorként és szociális munkásként végzem tevékenységeimet.
17 éve szociális területen dolgozom, önkéntes munka keretében pedig online felületen keresztül életvezetési tanácsadással foglalkozom.
Minőségirányítási koordinátorként 6 éve foglalkozom úgynevezett munkavállalói elégedettségi felmérések készítésével és elemzésével, annak érdekében, hogy a munkavállalók a rájuk bízott feladataikat minél hatékonyabban végezhessék, és amennyiben szükséges, támogatást, iránymutatást nyújtsak a felmerülő problémák megoldásához.
Tevékenységemet azzal a céllal indítottam, hogy a tapasztalataimat tudásommal ötvözve megosszam a munka világában résztvevőkkel, és emberközelibbé tegyem a felmerülő problémák megoldásának lehetőségeit.
Célom, hogy kölcsönös bizalomra épülő partneri kapcsolatokon keresztül, közösen keressünk és találjunk olyan megoldásokat a munkahelyeken felmerülő problémákra, amelyek eredményeképpen javítható a munkahelyi légkör, a hangulat és a munkatársak közötti kapcsolat.
Ezt a feladatot hivatásomnak tekintem, és hiszem azt, hogy az emberek közötti megfelelő kommunikációnak pozitív és motiváló ereje van, amely életünk számos területére kihat, többek között a foglalkozási szerepeinkre is.
Az együttgondolkodás, ötletelés, kibeszélés lehetőségével, és annak a belső erőnek a felszínre hozatalával, amely minden embertársamban létezik, valamint a környezeti tényezők együttes segítségével válhatunk képessé a problémák megoldására, mind csoportos, mind egyéni szinten.
Ha Ön úgy érzi, hogy akár egyéni szinten akár munkaközösségi szinten problémái adódtak, és lehetőséget lát abban, hogy külső tanácsadás formájában történő közreműködés igénybevételével javítson a munkahelyi elégedettségi színvonalon, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Üdvözlettel
Lux Andrea
Blogok, ahol szerzőként szerepel:
Gondolkodjunk együtt!
(https://reziliencia.blogger.hu)