Béta
Valódi neve: Kenyeres Dániel
Életkora: 31 év
Neme: férfi
Lakhely: Debrecen
Webhely: https://gondolatokkoponyakbol.blogspot.hu/
Bemutatkozás:
Üdvözlöm a kedves olvasót!

Kenyeres Dániel vagyok, debreceni Ifjúságsegítő. Jelenleg a Debreceni Egyetem, Böszörményben megtalálható karára igyekszem Szociálpedagógiára felvételt nyerni.

Tevékenységeim:

Eddigiekben volt szerencsém több, mint egy éven át az Ifjúsági házban vezetni egy Önismereti és Önfejlesztő kört, amely a fiatalok önismeretét és készségeit hivatott fejleszteni. Számtalan személyes beszélgetésen, tanácsadáson vagyok azóta túl és lassan egy éve, mint főszerkesztő tevékenykedek a megújult blogomon, amelynek célja a közösségépítés.

Motivációmról:

Kisgyermekkorom óta megfogalmazódott bennem környezetem látva, hogy mi az, ami hiba és többet árt, mint használ. Ahogy teltek az évek láttam a problémáikkal küszködő embereket, akik nem mindig találtak megoldást. Ezért kezdetekben amatőr fejjel chat, vagy msn formájában igyekeztem segíteni, tanácsot adni hol eredményesen, hol pedig eredménytelenül. Érettségiig egy kellemetlen időszakot megélve fogalmazódott meg bennem, hogy én akarom-e azt csinálni, amire addigiakban kényszerültem? Informatika középiskolámtól szabadulva az Ifjúságsegítést választottam a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. Felvettek és onnantól kezdve kinyílt előttem a világ. Remek embereket ismertem meg csoporttársaimban és hamar bebizonyosodott, hogy nem vagyok egyedül. Tanultam pszichológiát 4 féléven át, jogot, tanácsadást, és rengeteg hasznos információt társadalmunkat illetően. E mellett egyesületeket ismertem meg és 3 félévig gyakorlatokon is helytálltam. Az első hely a Kalandos Világokban Csatangolók Egyesülete, (KAVICS) ahol saját projektet vezettem csoporttársammal és gyakorlótanárom felügyeletével. "Rejtvényfejtők klubdélutánja" tevékenység néven különböző rejtvények megfejtésével kihívások elé állítottuk a fiatalokat, amiket kifejezetten élveztek. Természetesen tevékenységükért díjaztuk is őket. A következő félévben szabadon választottan, de még is a szakdolgozatot érintően kellett gyakorlóhelyet választanunk így a Debreceni Anime Egyesület lett a következő állomás. Náluk ismertem meg azokat a fiatalokat, akik részt vettek az Önismereti és Önfejlesztő körben. Rengeteg mindent megtanultam ez a 2 év alatt, míg átvehettem papírom a diplomaosztón. Szakképzetten tudok tanácsadást biztosítani, és segítő tevékenységet folytatni. Önismeretem folyamatosan fejlesztem akár csak meglévő tudásomat, hogy napra kész állapotban biztosíthassak információkat. Ez az én múltam és jelenem. Köszönöm szépen annak, aki végigolvasta! :)

A Legjobbakat kívánom mindenkinek!
Blogok, ahol szerzőként szerepel: