Béta
Valódi neve: Carol Souya
E-mail:
Webhely: https://magic-of-love-by-carol-souya.webnode.hu/
Bemutatkozás:
„Aki ábrándozik, az alkot. Minden vágy hívás. Aki légvárakat épít, az kikényszeríti a valóságot is.”
(Victor Hugo)

„Az ember szeretetre vágyik – így tudta ezt mindenki. Fontosabb lélektani igazság ennél, hogy az embernek lelki szükséglete valamit, valakit szeretni. A szeretés az, ami nélkül nincs élet.”
(Nagy Lajos)

„Ha egy poharat becsomagolnak, ráírják, törékeny. De az ember törékeny voltára senki sem figyel.”
(Szabó Magda)

"Álmodom. Azt álmodom, hogy a saját kis életem felszínén lebegek. Nézem, ahogyan kibontakozik, megfigyelem. Kívülálló vagyok, aki befelé néz. Nézd meg őket, nevethetnek, játszhatnak, olyan könnyen megy nekik. Én nem vagyok olyan, mint ők."

„Érezted valaha ezt az érzést? A magányt olyan emberek láttán, akik boldogok együtt. Amikor te teljesen egyedül vagy... mikor mész az utcán... kocsiban utazol... vagy hajóra szállsz. Egyedül, bárhol is vagy. Sokszor gondolok arra, hogy ez a világ milyen magányos és szomorú.”
(Bangkok Love Story)

„A magányban némán szemlélődőnek megfigyelései elmosódottabbak s mégis élesebbek, mint a társas emberéi, gondolatai súlyosabbak, különösebbek, és mindig van bennük leheletnyi bú. Képek, benyomások, amelyeket egy pillantással, nevetéssel, egy eszmecserével könnyedén el lehetne intézni, mértéken felül foglalkoztatják, elmélyülnek a hallgatásban, jelentőséget kapnak, élmény, kaland, érzés lesz belőlük. Magány termi az eredetiséget, a merészen, meghökkentően szépet, a költeményt.”

„És hátradőlve, lecsüngő karokkal elsuttogta a vágy közkeletű formuláját - amely itt képtelen, abszurd, tilalmas, nevetséges és mégis szent, tiszteletre méltó még itt is: "Szeretlek!"”
(Thomas Mann)
Blogok, ahol szerzőként szerepel:
Magic of Sorrow by Carol Souya
(https://magicofsorrow.blogger.hu)